За нас

Мебелна фабрика Доряна поставя основите си през 1991 година в град Ямбол. Доказана в дейността си, фирмата работи с опит и професионализъм в областта на мебелното производство,търговията и услугите!

Фирмата е специaлизирана в производството на висококачествена корпусна мебел с модерен и атрактивен дизайн .Произвежданата продукция - мебели за дома, офиса и хотелско обзавеждане , се позиционира в среден и висок клас, пазарът на който търпи сериозно развитие през първите години от членството на България в Европейския съюз. Мебелна фабрика Доряна има богат опит в цялостното обзавеждане, както на хотели и бизнес центрове, така и на частни домове. Освен разработването на универсални серийни мебели и на такива по поръчка на клиента, фирмата осъществява още и услуги по разкрояване и кантиране на мебелни плоскости, както за крайни клиенти, така и за по-малки производители на мебелни изделия, преобладаващо позициониране в региона, на гр. Ямбол, където се намира и производствената база на мебелна фабрика Доряна
Особено преимущество на дружеството е да изпълнява нестандартни поръчки по желание на клиента.В допълнение, дружеството извършва и търговска дейност със суровини, предназначени за мебелната индустрия; дистрибутор е на продукти на фирмите "Роси" ООД и "Траяна 91" ООД за област Ямбол .
В ежедневната си дейност дружеството се ръководи от заложените фирмени приоритети, насочени към постигането на високо качество на предлаганата стока и услуги с цел пълното удовлетворение на изискванията на клиента.

Основните приоритети на мениджърският екип на фирмата са в унисон с тези на страната ни, произтичащи от евро членството и интеграцията й в единния европейски пазар. Това включва усвояването на евро стандартите и принципите на единния европейски пазар, внедряването на безопасни и здравословни условия на труд, съобразно европейското законодателство, високо качество на предлаганите стоки и услуги, грижа за клиенти и контрагенти. Доминираща роля е преструктурираната и обновявана материално-техническа производствена база на предприятието; модернизирания производствен процес; внедряваните нови производствени мощности с по-висок капацитет; постигането на оптимална ефективност на производството и подобрена конкурентно способност на произвежданите продукти както на вътрешния, така и на външните пазари.

Мениджърският екип на фирмата е наясно, че единствено чрез модернизация и усвояване на нови технологии ще бъде в състояние да отговори на пазарната конюнктура и да изпълни всички изисквания на интегрирания европейски пазар и международно признатите стандарти за качество, което ще гарантира устойчивия растеж и добрата конкурентно способност на фирмата. За изходна суровина "Доряна" ООД използва само висококачествени плоскости с изключително добри технически характеристики, надеждност и дълъг експлоатационен живот.

Предприятието разполага със собствена производствена база, която освен производствени халета, обособени складове за материали и готова продукция, разполага и със собствена административна база, в която се помещават служителите на фирмата.

Независимо, че мебелна фабрика Доряна присъства на пазара почти двадесет години, специалистите , които работят във фирмата притежават задълбочен практически опит свързан с въвеждането на ноу-хау, подобряване на технологиите за производство и монтаж, които са пряко свързани със създаването на нови пазарно ориентирани стоки и подобряване на тяхната конкурентно способност. Управлението и екипът от професионалисти на фирмата участва активно в подготовката и изпълнението на проекти по идея на клиента, което гарантира успешната им реализация.

Мебелна фабрика Доряна произвежда три основни типа мебели: домашно и офис обзавеждане и обзавеждане тип ваканционни апартаменти и хотели.

Дружеството продава продукцията си приоритетно в страната, като е основен доставчик за редица големи магазини за мебели и мебелни къщи в страната, в това число:
.Лабиринт", гр. София, мебелни къщи "Лазур", гр.Варна, "Сакар", гр. Бургас, мебелни магазини "Дизма" гр. Пловдив и "ВДР - груп", гр. Стара Загора,Мебелна къща "Мура" гр. Видин, Лом, Монтана, Враца, "Велес" гр. Перник, мебелни салони " Нанов" гр. Петрич, Благоевград
Фирмата работи чрез мрежа от представителства,мострени зали,офиси за интериорен дизайн,дистрибутори, специализирани в търговията с мебели. Основни крайни клиенти на мебелна фабрика Доряна са индивидуални клиенти, фирми и организациите, които ползват офис обзавеждане - банки, застрахователни дружества,производствени и IT компании, държавни ведомства и т.н., както и хотели и големи хотелски вериги - за последните години фирмата е произвела хотелско обзавеждане за над 20 големи хотела и вериги в страната.

Мебелна фабрика Доряна разполага с внедрена и сертифицирана система за управление на качеството (благодарение на министерството на икономиката, енергетиката, туризма и изпълнителна агенция по програма ФАР) в съответствие с изискванията на стандарта ISO 9001:2008 и все по-сериозното нарастване на изискванията на клиентите към качеството на предлаганата продукция, към разнообразието на дизайна, към произхода на използваните материали и технологии за направата на мебели.

Мебелна фабрика Доряна притежава значителни предимства пред голяма част от своите конкуренти - български производители на мебели, тъй като залага на разнообразен асортимент на предлаганите мебели.

Стремежите ни са скромни - клиентите да са доволни !!!


Всички права запавени! Copyright 2008-2010 Design: WeB-BG.NeT!